Rulouri exterioare
Usi garaj
     
  Tamplarie PVC GealanS8000  
     
 
  Sistemul de profile cu patru si sase camere interioare S 8000 IQ este un sistem complet care permite realizarea tamplariei care sa corespunda intru totul atat cerintelor de estetica dar si de izolatie termica in conditiile in care se vorbeste tot mai mult despre necesitatea adoptarii unor programe nationale de reabilitare termica a cladirilor in conformitate cu normele internationale referitoare la eficienta energetica si la protectia mediului inconjurator.

  Noul sistem de profile cu patru sau sase camere dovedeste inca o data orientarea consecventa a firmei catre cerintele pietei.

  Prin constructia acestuia cu sistem dublu de garnituri si cu o adancime de 74 mm, s-a urmarit
obtinerea unui profil usor de prelucrat in procesul de productie a ferestrelor si imbunatatirea performantelor de izolatie termica si fonica fata de profilul tricameral. Sistemul S 8000 IQ se evidentiaza printr-un design atragator, prin proportii armonioase, muchii rotunjite, profile zvelte si suprafete stralucitoare.

  Cand este vorba de locuinte in care designul joaca un rol important, alegerea duce in mod firesc catre cea mai noua generatie de profile
S 8000 IQ plus. La dezvoltarea lor, pe langa departamentul tehnic au luat parte si designerii .

  Rezultatul este reflectat de arhitectura profilului. Tocurile, cercevelele si baghetele de geam au linii atragatoare si elegante, accentuand individualitatea si grija pentru detaliu. Ferestrele din sistemul
S 8000 IQ conving prin aspectul arcuit si contururile rotunjite.

  Sistemul de profile cu 6 camere dispune de proprietati deosebite de izolatie termica datorita adancimii de constructie exceptionale, de 83 mm. Reduceti astfel costurile cu incalzirea si contribuiti considerabil la reducerea emisiilor de CO2.
    Mai mult, adancimea mare de constructie asigura rezistenta sporita a colturilor si astfel mai multa stabilitate pentru fereastra.

  Faltul interior neted al tocului nu are canturi in care se poate acumula murdaria, ceea ce faciliteaza curatarea ferestrei. In plus, murdaria se indeparteaza extrem de usor de pe exteriorul rotunjit al tocului.

  Prin inserarea optionala a dispozitivului patentat de ventilatie GECCO ( GEALAN CLIMA CONTROL ) preveniti activ formarea mucegaiului in special in zona pervazului.


  inapoi  

 
  Despre noi    :    Tamplarie PVC GEALAN    :    Plase insecte    :    Placari exterioare    :    Usi PVC    :   Rulouri exterioare   :  Usi garaj    Cerere de oferta    :    Contact      
TopBIZ.ro - afaceri de top! CasaGradina.RO - Portal firme amenajari interioare, amenajari gradini, decoratiuni interioare, mobila, constructori case, vile, electronice, electrocasnice, piscine, saune, scule gradinarit, scule constructii!
Alege NET Rom Business pentru succesul afacerii tale!
Copyright © 2009 Gealan Termopane.
Toate drepturile rezervate.
BIZ to BIZ - Portal Business to Business!