Rulouri exterioare
Usi garaj
     
  Placari exterioareSolar M1 STANDARD   
 
   
  Peretele cortina clasic cu profile vizibile din exterior atat pe orizontala cat si pe verticala, intr-o varietate de combinatii ce pot fi adaptate oricarui tip de constructie.

  Ferestrele sunt proiectate astfel incat sa nu iasa in afara ramei. Coloanele si traversele acestui sistem au grosimea de 55 mm. Modul de asamblare este extrem de usor in comparatie cu cel al altor sisteme de acest tip cunoscute pe piata.

   Pe acest sistem se pot monta geamuri cu grosimi cuprinse intre 6 si 32mm.

  Acest perete cortina standard are o constructie articulata, proiectata sa faca fata oricarei deformari posibile a cladirii (datorata cutremurelor, vibratiilor etc.), dar si eventualelor dilatari sau contractari ale profilelor de aluminiu, fara a-si pierde din rezistenta la presiunea vantului sau din impermeabilitate.
   
  inapoi  
 
  Despre noi  :  Tamplarie PVC GEALAN   :   Plase insecte    :    Placari exterioare  :  Usi PVC   :  Rulouri exterioare   :  Usi garaj  
   Cerere de oferta    :    Contact         
TopBIZ.ro - afaceri de top! CasaGradina.RO - Portal firme amenajari interioare, amenajari gradini, decoratiuni interioare, mobila, constructori case, vile, electronice, electrocasnice, piscine, saune, scule gradinarit, scule constructii!
Alege NET Rom Business pentru succesul afacerii tale!
Copyright © 2009 Gealan Termopane.
Toate drepturile rezervate.
BIZ to BIZ - Portal Business to Business!