Rulouri exterioare
Usi garaj
     
  Usi PVC  
  O usa frumoasa este cartea de vizita a casei si exprima stilul locatarilor, imprimand fatadei o nota personala. Usile din sistemul de profile S 8000 IQ sunt elemente de design arhitectural si influenteaza decisiv aspectul fatadei prin marime, forma si repartizare exterioara.

•  Rotunjirile fine si geometria oblica a profilului accentueaza linia clasica si confera un aspect modern si atractiv, individualitate si valoare.
• In cazul usilor de intrare din PVC stabilitatea, rezistenta la torsiune si durabilitatea colturilor joaca un rol important. De aceea a conceput traversele usii in sistemul S 8000 IQ astfel incat sa permita montarea celei mai mari armaturi posibile. In plus, dispunerea speciala a traverselor la o grosime de constructie de 74 mm permite utilizarea unui otel cu rezistenta la indoire mai mare cu pana la 30%.

• Armaturile sunt deja frezate in prealabil pentru a permite montarea rapida a elementelor de inchidere. Suporturile de praguri deja folosite si in celelalte sisteme permit inchiderea etansa a usii pe prag.
Pentru a imbunatati rezistenta la torsiune si pentru intarirea colturilor usii, exista si elemente de imbinare pe colt adecvate.

• Multitudinea acesoriilor permite constructia celor mai variate modele de usi de casa. In profilul usilor pot fi montate atat armaturi si module de inchidere disponibile pe piata, cat si umpluturi de pana la 40 mm.

• Profilul usilor de casa este disponibil in zece culori acrilice standard sau in sase tipuri de imitatie de lemn.

 
  Despre noi  :  Tamplarie PVC GEALAN   :   Plase insecte    :    Placari exterioare  :  Usi PVC   :  Rulouri exterioare   :  Usi garaj   
   Cerere de oferta    :    Contact         
TopBIZ.ro - afaceri de top! CasaGradina.RO - Portal firme amenajari interioare, amenajari gradini, decoratiuni interioare, mobila, constructori case, vile, electronice, electrocasnice, piscine, saune, scule gradinarit, scule constructii!
Alege NET Rom Business pentru succesul afacerii tale!
Copyright © 2009 Gealan Termopane.
Toate drepturile rezervate.
BIZ to BIZ - Portal Business to Business!